Le festival des bateaux-dragons arrive

14-08-2023

                                                                  Link produse înrudite:


Mortar expansiv;instalații de foraj cu excavator;

de zongzi (găluște de orez lipicios) pentru fiecare angajat, pline de urări din suflet. Sperăm că toată lumea 

Instalațiile de foraj DTH sunt utilizate în principal în diverse proiecte, cum ar fi minerit, excavarea fundației clădirilor, conservarea apei, centrale electrice, materiale de construcție, transport și construcții de apărare națională. În comparație cu forajele obișnuite, are caracteristicile de foraj adânc, diametru mare de foraj, eficiență ridicată de foraj și gamă largă de aplicații. În prezent este un echipament de foraj de rocă la scară largă pentru uz general.Odată cu cerințele tot mai mari de eficiență și nivel de automatizare a mineritului, viitoarea instalație de foraj în adâncime are un mare potențial pe piața internă. Prin urmare, este de o mare importanță strategică să se dezvolte viguros instalații de foraj hidraulice integrate inteligente, bazate pe propria lor putere tehnică.

În același timp, acest lucru este, de asemenea, în conformitate cu naționalăAl zecelea plan cincinal

pentru a sprijini dezvoltarea tehnologiei inteligente a produselor pentru controlul integrat al mecatronicei și hidraulicei și să sprijine dezvoltarea și aplicarea tehnologiilor de economisire a energiei de produs și a tehnologiilor avansate de protecție a mediului.

De asemenea, departamentul nostru de vânzări va depune toate eforturile pentru a oferi servicii excelente clienților noștri și pentru a urmări în mod activ noi comenzi. 

Ne străduim să îndeplinim și să depășim așteptările clienților noștri.

Pe măsură ce sărbătorim Festivalul Dragon Boat, să îmbrățișăm valorile unității, muncii în echipă și dăruirii. Împreună, putem depăși provocările, putem atinge noi repere și putem contribui la creșterea și succesul companiei noastre. Vă transmitem cele mai calde urări vouă și celor dragi pentru o sărbătoare fericită și memorabilă a Festivalului Dragon Boat!

Notă:"PE MINE"reprezintă Turnare prin injecție a metalelor,"P.M"reprezintăMetalurgia pulberilor.



Obtenez le dernier prix? Nous répondrons dès que possible (dans les 12 heures)

Politique de confidentialité